tiistai 20. lokakuuta 2015

Väripommi

Missä räjähtää? No Pyynikillä! Viikonloppu kului rattoisasti Väripommi-tapahtumassa Pyynikin Trikoon tehtaan kiinteistössä. Koska vastaavaa tapahtumaa ei Tampereelta löytynyt, päätti MKS Eventsin Merikukka järjestää 0-vuotiaasta alle kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetun hauskan tapahtuman.




Tarjolla oli lastentarvikkeita vähän joka lähtöön, lasten tanssi- & jumppaesityksiä sekä kahvia, popparia ja hattaraa. Meidän ständiltä löytyi mm. Minimizen vaatteita, mistä suosituimmat olivat ehdottomasti collegemekko sekä kuvassa näkyvä pitsimekko. Voiko söpömpää ollakaan!

Vaikka Minimizet olivat meneviä tuotteita, oli tapahtuman hitti-tuote kuitenkin Stonz töppöset. Saatiin kuulla, miten mm. kantoliinaryhmissä oli porukat hehkuttaneet, miten hyvin nuo töppöset pysyvät jalassa, joten niitä tuli porukat ihan varta vasten meiltä hakemaan. Mutta eipä ihme, että maine on kiirinyt, onhan tuote niin loistava. Lisätietoa Stonzeista täältä.



Done by Deerit herättivät ihastusta vähän joka ikäluokassa, mutta bOblesit houkuttelivat meidän osastolle erityisesti lapset. Testikappaleena ollut Donitsi herätti ihastusta ja olipa vaan huippua nähdä, miten lapset keksi tuotteelle erilaisia käyttötapoja. Itse hoksaisi lähinnä istumisen, pomppimisen ja tasapainottelun, mutta tämän lisäksi nähtiin kaikki mahdolliset kiipeämistavat, halaukset ja pyllähtämiset Donitsin kanssa.


Tapahtumiahan meillä täällä Baby Stylessä riittää. Tällä viikolla repäistään taas kanta-asiakaspäivät käyntiin. Taas on talo täynnä ihan älyttömiä tarjouksia; jo tutusti kaikki tuotteet on torstaista lauantaihin (22.-24.10.) alennettuina. Täältä voitte tsekata kantis-alet ja alkaa rustailemaan ostoslistaa valmiiksi. Tulkaahan piipahtamaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti